Ons dakdekkersbedrijf te Roermond biedt diensten op maat

Als u dakwerken van topkwaliteit wilt dan is dakdekkersbedrijf Wecoba Dak BV in Roermond uw professionele partner bij uitstek. In het verleden hebben wij verschillende dakwerken voor uiteenlopende opdrachtgevers mogen realiseren. En allemaal tot volle tevredenheid en conform de verwachtingen. U kunt bij ons dakdekkersbedrijf in Roermond terecht voor verschillende diensten.

Lei + pannenwerk


Wecoba Dak BV heeft ruime ervaring in dakwerken, zowel in restauratie als renovatie. Of het nu gaat om leiendaken, pannendaken of andere soorten daken, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen met oog voor detail. En ook voor de renovatie of het aanbrengen van dakbeschot of isolatiemateriaal bieden wij gedegen vakwerk. Wij zijn er op ingesteld om complete daken voor u te kunnen realiseren. U kunt uitgaan van een professionele afwerking bij het aanbrengen van complete hellende daken, dakramen en dakkapellen en het aanbrengen van diverse soorten dakpannen. 

Timmerwerken


De timmerwerken van ons dakdekkersbedrijf uit Roermond bestaan onder andere uit timmerwerkzaamheden voor dak- en torenconstructies, terrasoverkappingen, veranda’s, carports, dakkapellen, dakramen, gevelbekleding en luiken. Voor renovatie en restauratie kunnen onze specialisten u op persoonlijke en professionele wijze van dienst zijn. 

Zink, koper en loodwerk


Of het nu gaat om loden ornamenten, zinken of koperen daken, goten, vloeren, hemelwaterafvoeren of loodwerk ten behoeve van afwerking of bekleding; de vakmensen van WeCoBa Dak hebben voortduren aandacht voor specifieke detaillering, om de uitstraling en levensduur van uw monumentale pand te waarborgen. 

Werkwijze


Aan de hand van uw wensen en eisen bekijken we samen wat er precies moet gebeuren. Vervolgens komen wij met een duidelijk plan van aanpak om deze daarna perfect voor u uit te voeren. Uiteraard met uw akkoord en goedkeuring. Dankzij onze kennis van zaken en jarenlange ervaring met een grote diversiteit aan timmerwerken in Roermond, en ver daarbuiten, is ons personeel uitstekend in staat uw wensen om te zetten naar een realistisch uitgewerkt resultaat. 

Periodiek onderhoud


Structureel onderhoud van uw monumentale pand of kerkgebouw kan kostbare schade voorkomen. WeCoBa Dak staat graag voor u klaar om dakbedekking en dakconstructies te controleren aan lei-, pan-, zink-, koper-, lood-, of houtwerk uit te voeren, maar bijvoorbeeld ook het aanbrengen van diverse ARBO voorzieningen.